Последният месец от годината е времето, когато благодарим и правим равносметка

Весела Коледа и щастлива Нова година!От Дентален център „Св. Иван Рилски“ благодарим на всички наши пациенти за топлите спомени, с които ни дариха през изминалата година.
За нас е вдъхновение да виждаме блясъка във вашите очи, отразяващи щастието от новата красива усмивка!
Благодарим на всички, които ни се довериха, а на тези, които предстои да го направят, казваме: „Трудно е само началото…”.
Ако трябва да направим равносметка, 2017-а за нас беше поредната година, в която следвахме бурното навлизане на високите технологии в денталната медицина. Впечатлени бяхме от новостите, представени на най-голямото Международно дентално изложение IDS в Европа, което посетихме в Кьолн, Германия.
В лицето на д-р Иван Дошков проследихме тенденциите в развитието на имплантологията на форуми, организирани от Alfa Bio Tec в Санкт Петербург (Русия) и Хонконг (Китай).
Д-р Гергана Дошкова представи свой самостоятелен постер от клинични случаи на Европейския ортодонтски конгрес, провел се през юни т.г. в Монтрьо, Швейцария.
Категорично може да кажем, че успехите в денталната медицина са резултат от неспиращи обучения и дългогодишен труд. А да се работи в спокойна среда с добър микроклимат, е истинско удоволствие!
Щастливи сме, че в нашето голямо семейство през 2017 г. проплакаха две бебета и още две са в очакване през новата 2018 г.
„Life Is Live” се пее в една популярна песен, защото всички ние дадохме най-доброто…
В навечерието на новата 2018 година си пожелаваме здраве, за да сбъдваме мечтите си и да даряваме щастие!

 

Скъпи пациенти,
Бъдете здрави и усмихнати!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Очакваме Ви отново на 03.01.2018 г.

Екипът на Дентален център „Св. Иван Рилски“