Възстановяване с дентални имплантати в дентален център "Св. Иван Рилски"

implantology-01

Денталните имплантати са съвременна алтернатива за възстановяване на липсващ зъб.
Независимо от възрастта е възможна загуба на зъб поради заболяване или злополука, поставянето на имплантати е най-щадящото в дългосрочен план решение за възстановяване на нарушената дъвкателна функция, профилактика на усложненията след загубата на зъба и естетиката.

Какво представляват денталните имплантати?
Те са подобни на винт опори, изработени от титан, които са особено подходящи за интегриране в човешка кост. След, като бъдат поставени в челюстта, те се срастват с околните тъкани и действат, като постоянен заместител на корените на зъба т.е. превръщат се в стабилна опора за един или повече специално изработени изкуствени зъби.

Ние в денталният център "Св. Иван Рилски" предлагаме лечение с дентални имплантати на доказалата се в световен мащаб имплантатна система Alpha Bio Tec (за повече инфо www.implanti.info), като манипулациите се извършват от специалисти в областта на имплантологията и оралната хирургия. За нуждите на лечението се изготвя индивидуален лечебен план и подготовка, като за вашето здраве и комфорт се грижи целият екип на денталният център.