Новини

Участия през 2015 г.

В края на месец септември доц. д-р Мирослава Динкова и д-р Гергана Дошкова посетиха осмия световен ортодонтски конгрес IOC 2015г. Световното събитие на ортодонтската общност се проведе в ExCel London и събра 5900 участника от 116 страни, с участието на много световно признати лектори.
През месец май д-р Иван Дошков и д-р Румен Радков взеха участие в националната конференция на тема ”Предизвикателства пред съвременната дентална имплантология”.
Месец октомври е традиционно богат на стоматологични събития. Лекарите от дентален център посетиха ежегодното изложение за стоматологични материали и консумативи Булдентал в Пловдив, а д-р Иван Дошков и д-р Румен Радков имаха удоволствието да почерпят от опита на д-р Фромович, присъствайки на практически имплантологичен курс в неговата клиника в град Петах Тиква, Израел.

През месец ноември доц. д-р Мирослава Динкова, д-р Гергана Дошкова и д-р Иван Дошков заедно с група дентални лекари от България се докоснаха до новите технологии на фирма PLANMECA, Финландия.
Посещението в Хелзинки, включваше визита на завода за производство на стоматологични юнити и презентации на CAD-KAM система, 3D и 4D рентгенови апарати в офиса на PLANMECA.

Д-р Иван Дошков и д-р Румен Радков бяха сред българските дентални лекари, взели участие в регионалния симпозиум на ALPHA BIO TEC в Будапеща, Унгария. Той се проведе от 5-ти до 8-ми ноември, на него бяха представени новите продукти на имплантологичната фирма. Участниците във форума имаха възможността да чуят лекции на световни експерти в областта.
Д-р Александър Митев посети курс на фирма „ULTRADENTAL”на тема: „Предизвикателства на Естетичните възстановявания. Техника и изкуство. Д-р Мише Тодороски взе участие в Ендодонтски форум на тема „Пътят на релечението” с д-р Диего Герейро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *